Blue Olive de nieuwe Food Groothandel met dertig jaar ervaring!

Graag stellen wij ons even voor: wij zijn Rachad Abdoella en Youri van der Heijden. Samen hebben wij dertig jaar ervaring in de foodbranche; we hebben onder andere gewerkt bij Voets Specialiteiten en Foodelicious. Al deze ervaringen bundelen we nu in onze eigen (good) food groothandel Blue Olive!

Bij Blue Olive geloven we in lekkere, bijzondere producten met een verhaal. Want zo smaakt het nog beter! Wij werken samen met gepassioneerde producenten uit binnen- en buitenland, waarbij we streven naar duurzaamheid en eerlijke handel voor de hele keten. Samen met onze producenten bieden we een gevarieerd aanbod delicatessen gemaakt van de beste ingrediënten, waarmee de betere speciaalzaak zich perfect kan onderscheiden. We bouwen aan een overzichtelijk assortiment met zo min mogelijk doublures.

Bijvoorbeeld: met Acetaia Sereni hebben wij de beste leverancier van balsamico-azijnen uit Modena. We zullen dan ook niet kiezen voor een tweede merk balsamico’s maar het merk dat we al hebben zo goed mogelijk uitbouwen. Een merk in de markt zetten is een gezamenlijke inspanning van de producent, de groothandel, de winkelier en uiteraard de consument!

Ons doel is niet om zoveel mogelijk klanten te hebben, maar om de klanten díe we hebben zo uitgebreid mogelijk te kunnen bedienen. Dit betekent onder andere dat wij waar mogelijk exclusiviteit bieden op de producten die speciaalzaken bij ons bestellen, en dat we ze op veel verschillende manieren ondersteunen met de verkoop ervan. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek!

Nieuwsgierig geworden naar ons? Neem gerust contact met ons op!

Dit artikel verscheen in het Vakblad Lekkernijver 02-2024