We love good food!

Welkom bij Blue Olive, jouw importeur en distributeur van delicatessen met een verhaal! Wij streven ernaar om de mooiste producten te vinden die zich onderscheiden van de massa. Bij Blue Olive geloven we dat de ware essentie van lekker eten ligt in de unieke smaken, kwaliteit en de inspirerende verhalen achter de producten.

Onze missie

Bij Blue Olive geloven we in lekkere, bijzondere producten met een verhaal. Want zo smaakt het nog beter! Onze gepassioneerde leveranciers koesteren jarenlange tradities en streven ten allen tijde naar duurzaamheid en eerlijke handel. En dat met de beste ingrediënten voor de mooiste ambachtelijke producten.

Onze werkwijze

Een standaard groothandel is Blue Olive niet. We proberen onze klanten op allerlei manieren te ondersteunen, waardoor ze de producten die ze bij Blue Olive afnemen goed kunnen presenteren. Denk hierbij aan het gebruik van Online Mediakits gevuld met content voor Social Media Posts, foto’s, recepten en meer. Daarnaast bieden we offline Point of Sale boxen die besteld kunnen worden, gevuld met flyers / receptenkaartjes / foto’s. We willen het verschil maken mét onze leveranciers om zo het verhaal optimaal over te brengen.